Klangmassage/lydhealing

Giv slip på stress med klangmassage


Klangmassage
er en massage- og terapiform, hvor jeg benytter syngeskåle, som placeres på og omkring kroppen, mens du ligger fuldt påklædt på en behandler-briks. Skålene slås an med en filtkølle og en længerevarende blid lyd forplanter sig i kroppen og rummet. Vibrationerne fra syngeskålene har en dyb afspændende virkning i kroppen og nervesystemet. Det frigiver ophobet stress, støtter kroppen i at genskabe balance og skaber en dybere indre ro.

Jeg kan også kombinere klangmassage med vokal lydhealing, hvis det findes relevant

Læs mere om klangmassagens virkning i følgende pilotprojekt: Klangmassageterapi og det autonome nervesystem.

Syngeskåle er håndsmedede i Nepal, og består af 7 ædelmetaller samt nogle blandingsmetaller.

Klangmassage har stor udbredelse i Tyskland og Østrig, hvor det bl.a. anvendes på hospice, hospitaler, institutioner for børn og på wellnesscentre.

Klangmassage for voksne (1 time)

klangmassage for par (75. min.)

Klangmassage for mor og baby (30 min.)

Klangmassage for børn og evt. forældre (45 min.)

 

Testimonials

Harmoni
jeg mærkede noget da jeg gik ud af din gadedør, der var fravær af behov for at sætte øretelefonerne til og spille noget ‘baggrunds-støj’
mens jeg gik, ved søen og planetariet ku jeg mærke at støvlerne passede ualmindeligt godt at benene var, ja i harmonisk bevægelse, og alt var såre godt, med fugle mennesker, biler whatever. det var der altsammen og der var intet der forstyrrede eller tiltrak.
det fortsatte i toget og på cyklen hjem…
jo det har givet mig harmonien tilbage….
tak for i dag, det er fint at være hos dig.
Knus Palle

Jeg har været til klangmassage ved Mayaya, og det var en dyb forløsende og fredfyldt oplevelse. Jeg fik forløst nogle spændinger i ryggen og fik indsigt i nogle psykiske mønstre. Hun mødte mig på en varm og rummende måde, der fyldte mig med tryghed og lysten til at hengive mig til processen. Jeg kan varmt anbefale hende. Med kærlig hilsen Gitte Holst Larsen

Megen varme og ro. Jeg havde en oplevelse af mine energier blev samlet i kroppen. Jord forbindelse. Jeg forlod klang og lyd massagen med en større krops bevidsted og ro. Mine varmeste anbefalinger!! Mange hilsner Christina Zimmer.